• Veilig betalen
  • Retourrecht 14 dagen

Garantie & retour

Goedkoopbrillen.be is gebonden door de wettelijke "verborgen gebreken garantie" gedurende 2 jaar die de terugbetaling van duidelijk defecte of verkeerde leveringen garandeert. In dit opzicht erkent de klant dat de foto's van de producten op de website niet van contractuele aard zijn en dat de naleving wordt beoordeeld op de criteria model, kleur en correcties zoals bevestigd in de door de klant gevalideerde bestelling.

 

Het volstaat uw bril binnen de 30 dagen terug te zenden (te tellen vanaf de datum van ontvangst van uw product), naar goedkoopbrillen.be. U kan het pakje via de post opsturen. Alvorens de bril terug te sturen, dient u goedkoopbrillen.be schriftelijk (per e-mail) op de hoogte te stellen van uw retourzending met vermelding van de reden. De montuur wordt terugbetaald (€ 19) de op maat geslepen glazen niet.

 

De verzending dient het volgende te bevatten:

  • Het product of de producten, in de staat waarin de klant deze heeft ontvangen, inclusief alle elementen (originele verpakking, verzendnota, eventuele accessoires, documenten...). Indien het product sporen vertoont die duidelijk maken dat het gebruik ervan verder ging dan een eenvoudige test, kan dit aanleiding geven tot niet-terugbetaling.
  • Een kopie van de aankoopfactuur, voor een vlotte afhandeling.
  • De kosten voor het retour zenden van de bril komen ten laste van de klant, niet voor goedkoopbrillen.be.

 

Uitzondering: Indien de klant een fout maakt bij het invullen van zijn /haar brilsterkte en geen kopie van het brilvoorschrift toevoegt bij de bestelling dan vervalt helaas de garantie. Ook bij andere problemen kan de garantie vervallen indien u geen brilvoorschrift heeft toegevoegd.